Sanat Kumara és un espai sorgit de l'impuls de compartir l'alegria del servei a la llum, a l'univers, a la Mare Terra. Volem ser un espai segur, on la imaginació i la creació siguin possibles a travès de la unitat.

Ens anima la necessitat d'intercanviar, de compartir experiències. Cada aportació individual te molt valor, perquè ens ajuda a entendre el teixit de la vida. Ja no hi ha llibres ni mestres que seguir; cadascú és el seu propi mestre.

Fem xerrades, trobades de meditació, canalitzacions, cursos i teràpies, a la recerca de la salut integral, d'un nou enfocament de la consciència individual i col·lectiva, de l'alegria d'estimar-nos com a éssers lliures i meravellosos.



martes, 25 de octubre de 2011

XERRADA,SEMINARI:Els nous paradigmes de llum basat en les antigues tradicions

Hola a tothom, estem contents de compartir amb vosaltres la pròxima xerrada, seminari que tindrà lloc el dissabte 5 de novembre a càrrec de Jeroni Picart.

Els nous paradigmes de llum basat en les antigues tradicions

La  saviesa ancestral en aporta una clara visió del canvi que vivim. Els canvis planetaris s’estan accentua’n cada cop mes i mes de presa . I son molts els fenòmens que aniran succeint, però tot coincideix amb antigues prediccions que ens feien ser conscients de la importància d’aquest moment donant-nos pistes i eines per poder-ho viure de una manera mes conscient.

Jeroni Picart, llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa, Acupuntura, Homeopatia, Iridiologia Quàntica i amb una trajectòria personal de mes de 40 anys treballant com a terapeuta i mes de 10  en la docència  compartint els seus coneixements.

Sanat Kumara, 5 de Novembre, de 9h a 14h
Preu 40€
Per inscripcions adreceu-vos al centre o truqueu al 647625958
S’ ha de reservar plaça, ja que la capacitat de la sala es limitada

No hay comentarios:

Publicar un comentario