Sanat Kumara és un espai sorgit de l'impuls de compartir l'alegria del servei a la llum, a l'univers, a la Mare Terra. Volem ser un espai segur, on la imaginació i la creació siguin possibles a travès de la unitat.

Ens anima la necessitat d'intercanviar, de compartir experiències. Cada aportació individual te molt valor, perquè ens ajuda a entendre el teixit de la vida. Ja no hi ha llibres ni mestres que seguir; cadascú és el seu propi mestre.

Fem xerrades, trobades de meditació, canalitzacions, cursos i teràpies, a la recerca de la salut integral, d'un nou enfocament de la consciència individual i col·lectiva, de l'alegria d'estimar-nos com a éssers lliures i meravellosos.



sábado, 5 de octubre de 2013

Curs d'interpretació de somnis

L’objectiu d’aquest treball és l’alquímia: una profunda transformació. Un canvi d’actitud davant la vida que ens porta a un retrobament amb l’ésser. Per dur-lo a terme treballarem l’àmbit emocional i ens convertirem ens els gestors de la nostra pròpia salut. Aprendrem diverses tècniques de meditació, respiració, so i moviment per viure cadascú en sí mateix un procés alquímic. 

El curs serà impartit per Paqui Izquierdo.
Dates i horaris: dilluns de 18 a 20, de novembre a juny.
Preu: 70 euros mensuals.
Per a més informació i reserves, truqueu al 647 625 958 (Cristina)

No hay comentarios:

Publicar un comentario