Sanat Kumara és un espai sorgit de l'impuls de compartir l'alegria del servei a la llum, a l'univers, a la Mare Terra. Volem ser un espai segur, on la imaginació i la creació siguin possibles a travès de la unitat.

Ens anima la necessitat d'intercanviar, de compartir experiències. Cada aportació individual te molt valor, perquè ens ajuda a entendre el teixit de la vida. Ja no hi ha llibres ni mestres que seguir; cadascú és el seu propi mestre.

Fem xerrades, trobades de meditació, canalitzacions, cursos i teràpies, a la recerca de la salut integral, d'un nou enfocament de la consciència individual i col·lectiva, de l'alegria d'estimar-nos com a éssers lliures i meravellosos.



lunes, 25 de marzo de 2013

Oración para los niños del agua

Oración para los niños del agua
Con cuencos tibetanos
Dissabte dia 6 d’abril, de 18h a 19.30h


Aquesta va dirigida a totes aquelles dones o parelles que hagin tingut l’experiència de la pèrdua d’un fill, ja sigui un avortament natural o provocat conscientment.
els nens de l'aigua ... els que s'han anat sense arribar a néixer

* Enviar l'amor als éssers que volien néixer però no van poder per accident o malaltia durant l'embaràs o van ser rebutjats pels seus pares. L'oració ...per aquests éssers oblidats és un acte de respecte a la vida.

* L'úter no és només un òrgan, és un espai sagrat de la vida. Preguem amb amor i respecte al nostre úter perquè sani i així també ajudem a l'úter col • lectiu danyat.

* Després d'un temps, encara que no sentim com aquesta el nostre úter, poden quedar allà atrapades moltes emocions i energia d'aquests éssers.

* Les dones que han tingut avortaments en una clínica, solen patir pel traro impersonal i per la manca de calor humà.

* És important la participació dels homes en aquest acte, ja que nosaltres naixem de la unió de l'energia masculina i femenina. A més també pateixen per l'avortament de la seva companya.

* Està obert a qualsevol persona que senten.

* Desitgem que totes les ànimes que transmigren puguin rebre suport energètic.

Som ànimes nòmades ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario