Sanat Kumara és un espai sorgit de l'impuls de compartir l'alegria del servei a la llum, a l'univers, a la Mare Terra. Volem ser un espai segur, on la imaginació i la creació siguin possibles a travès de la unitat.

Ens anima la necessitat d'intercanviar, de compartir experiències. Cada aportació individual te molt valor, perquè ens ajuda a entendre el teixit de la vida. Ja no hi ha llibres ni mestres que seguir; cadascú és el seu propi mestre.

Fem xerrades, trobades de meditació, canalitzacions, cursos i teràpies, a la recerca de la salut integral, d'un nou enfocament de la consciència individual i col·lectiva, de l'alegria d'estimar-nos com a éssers lliures i meravellosos.



miércoles, 25 de enero de 2012

DANSA EXPLORACIÓ DE L’ESCOLTA MITJANÇANT EL COS

Us informem del proper taller de dança impartit per Aurora Balasch.

Quan  connectem amb la nostra vibració corporal, ressonem amb tot l’ entorn que ens envolta  i amb el present.

Podem descobrir la dansa pròpia de cadascú, a partir de l’escolta, l’acceptació i la integració del moviment original. Aquest serà el punt de partida per  viure i expressar allò que som i manifestar-ho amb plaer.

En un espai d’improvisació, exploració i llibertat jugarem i experimentarem amb les infinites possibilitats del cos en  moviment on la receptivitat, l’escolta sensorial i la corporal  seran  la via per conduir cap a la llum tota la riquesa de  la nostra essència.

TALLER DE DANSA

Relaxem  i sensibilitzem el cos per treballar des d’ un  cos obert  i versàtil,  disponible  a l’escolta del moment  present i a la improvisació.

1era part: Preparació física i  psico-sensorial

Manipulacions i movilitzacions corporals del Katsugen. Treball  i entrenament  del ritme,  la flexibilitat, la coordinació, la fragmentació del cos i el moviment, la consciència corporal i espacial, treball de centrament  i aliniació.

2a part: Improvisació     

Curs dirigit a persones interessades en :
-l’aprofundiment en l’escolta
-l’exploració de nous horitzons del cos en moviment
-la dansa com a reflex de la nostra essència
-la relació entre dansa, escolta  i expressió

Imparteix Aurora Balasch

Recentment a cursat la formació professional en hatha ioga per l’ AEPY. Actualment treballa en la investigació i redacció d’una tesina sobre la incorporació de filosofies orientals en els estudis del cos. El seu interés pels  processos de percepció de la realitat, la unitat  cos-ment  i els  somnis,  la porta  a llicenciar-se en psicologia social a la UAB i  ho complementa amb DMT, dansa moviment teràpia. Al 1997 entra en contacte amb la investigació corporal  del Body Weather, originària del Japó,  gràcies a Andrés Corchero: a partir d’aquest moment començarà una recerca amb la dansa  com a camí per a l’ expressió de la llibertat. S’ha format de manera independent  estudiant en diferents escoles i estudis de Barcelona i Madrid i amb mestres com Hisako Horikawa i Carme Torrent ,  viatja a  Dinamarca per estudiar amb Anita Saj. Posteriorment  es desplaça  al Nord de la India per profunditzar en la pràctica i filosofia del ioga, i després a les muntanyes de l’Himalaya per continuar la seva recerca amb el mestre japonés Rhizome Lee.

Com a creadora escènica, treballa  de forma independent, o bé, ha format part de diferents companyies i col.lectius artístics com  Acció Directa, Inuter o  Gora, participant en festivals i performances col.lectives a l’India, Dinamarca i l’Estat Espanyol. Durant els últims anys ha treballat principalment des de la improvisació i amb nous llenguatges del cos. Des del 2009 forma part del Projecte Parinama realitzant intervencions en l’espai urbà i en el paisatge.  

El seu treball pedagògic en relació  al cos i la dansa, parteix d’una base on l’escolta obre les portes a l’exploració i l’experimentació de la totalitat de l’ Ésser. La improvisació, la psicologia, el ioga, la meditació i el coneixement de la mecànica funcional del cos i del moviment , influencien i enriqueixen la seva orientació.

TALLER DE DANSA “L’escolta de la ressonància corporal”
Taller d’iniciació.  Dissabte   24 de Març
Horari : de 10.30h a 13.30 h
Lloc : Sanat Kumara
Inversió pel taller: 25€.
Plaçes limitades. INFORMACIÓ-INSCRIPCIONS: 647625958 Cristina/ 658 316 299 Aurora
info@sanatkumara.es
arorua777@yahoo.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario